Ce este și ce nu este FOTOCONNECT?

November 3rd, 2016

 

În urma întrebărilor pe care le-am primit de la voi, dorim să facem câteva precizări care să vă ajute să decideți dacă programul de auto-explorare prin fotografie pe care îl organizăm este ceva ce vi se potrivește.

 

Astfel, vă vom spune ce este și ce nu este FOTOCONNECT.

 

Ce NU este FOTOCONNECT?

Nu este un curs de fotografie, nu este un curs care să ofere rețete într-un anumit număr de pași , nu este un curs care să vă promită ceva ce nu poate să ofere.

 

FOTOCONNECT este un program de dezvoltare personală. Da, încă unul, pe lângă celelalte, nenumărate, care există în acest moment. Este important să alegeți programul care vi se potrivește din această infuzie stufoasă și, implicit, să plătiți pentru un curs care să vă dea ceea ce aveți nevoie.

 
aparat

 

Puteți opta pentru programul nostru dacă:

 

– aveți nevoie de mai mult timp și atenție pentru a vă explora gândurile și emoțiile. Acest lucru se va întâmpla într-un spațiu sigur, în care voi sunteți cei importanți;

 

– doriți să fiți, din nou, într-o conexiune sinceră cu voi înșivă și cu cei din jur. Spunem sinceră, pentru că metodologia noastră nu utilizează cuvinte, ci imagini, iar această abordare lucrează cu partea noastră intuitivă, pură și neaccesibilă cuvintelor;

 

– aveți nevoie de clarificări și de expansiunea perspectivelor în diverse aspecte ale vieții voastre;

 

– simțiți că doriți să practicați prezența și calmul;

 

– doriți să depășiți anumite blocaje și să vă faceți prieteni noi;

 

– aveți nevoie să treceți la acțiune și să faceți ceea ce v-ați propus;

 

– vreți să învățați bazele necesare pentru fotografii reușite și să fiți îndrumat de un fotograf profesionist;

 

-preferați abordări noi, care pun accentul pe experimentare directă și nu pe teoretizare, conceptualizare.

 

rosu
 

Vă asigurăm că  ceva se va schimba după 30 de ore de auto-explorare prin fotografie. Schimbarea va fi subtilă și blândă, se va petrece de la sine, fără forțări și presiuni inutile. Și va fi schimbarea de care aveți nevoie.

 

Din perspectiva edițiilor pe care le-am susținut până acum, fiecare participant a făcut descoperiri diferite, în funcție de etapa în care se afla și în funcție de nevoiele sale specifice. Puteți citi aici despre experiența lor: Cum a fost la curs?

 

În încheiere, dragi prieteni, vă recomandăm să  vă faceți timp pentru voi!

 

Indiferent de ceea ce alegeți pentru petrecerea timpului liber, asigurați-vă că este ceva ce vă place, chiar dacă beneficiile, la o primă vedere, nu sunt direct măsurabile și pline de sens.

 

Cel mai bun semn că ați ales programul potrivit este faptul că simțiți bucurie și entuziasm. Fiți convinși că meritați acest lucru și deznodământul va fi unul pozitiv și surprinzător.

 

Mult succes!

 

FOTOCONNECT ediția noiembrie 2016 – ÎNSCRIERI Lasa un comentraiu